Gemaakte rapporten kunnen eindeloos ververst worden

Heb je wel eens zitten ploeteren met een export van BC of NAV en daarin met knippen of een sorteerfunctie een deelverzameling geselecteerd? De volgende keer dat je het rapport wilt hebben, zul je dat weer moeten doen, want je wilt immers een rapport met de meest recente gegevens.

Dat is voorbij met Exsion Reporting. Je maakt 1 keer een selectie van je gegevens (dat noemen wij een downloaddefinitie) en daarna kun je keer op keer verversen, waardoor jouw rapport actuele informatie bevat.

Ververs je gegevens met 1 druk op de knop

We hebben Exsion Reporting zo gemaakt dat het geen moeite kost om beter inzicht in je bedrijf te krijgen. Om goede beslissingen te nemen, heb je goede rapportages nodig die je op elk moment moet kunnen opvragen. De Refresh-knop zorgt daarvoor. Zodra de downloaddefinitie gemaakt is, hoef je alleen nog maar op Refresh te klikken voor actuele gegevens.

Exsion Reporting is snel

Als je op de Refresh-knop geklikt hebt, wil je niet lang wachten. We doen er alles aan dat Exsion snel is. Natuurlijk heeft elke technologie zo zijn beperkingen, maar onze cliënten zijn er heel tevreden over. Ergo: je hebt geen ergernissen en kunt snel en accuraat over je gegevens beschikken.