Partners

Exsion Partners

Exsion Reporting wordt aangeboden door een netwerk van partners die ieder een vertrouwd merk zijn in hun eigen branche. De reporting oplossing is voor partners een waardevolle aanvulling op branchegerichte add-ons voor de Microsoft Dynamics platformen.

Maakt jullie propositie compleet

De meeste reporting software past op het platform, maar niet op de add-on. Daardoor zijn veel gebruikers toegewezen op een losse applicatie voor hun management informatie en self service BI. Met Exsion bieden jullie klanten een complete oplossing voor al hun processen. Ook de support voor eindgebruikers is in de licenties geregeld: het Exsion support team maakt de gebruikerservaring compleet, zonder dat dit druk legt op jullie organisatie.

Verbluffend eenvoudig in gebruik

Gebruikers die bekend zijn met Excel hebben Exsion binnen een dag training in de vingers. Daardoor is reporting niet alleen meer voor controllers. Iedereen in de organisatie kan met Exsion antwoorden formuleren op de meest uiteenlopende organisatievragen. Zelf kunnen jullie ook meteen met Exsion overweg. De software is begrijpelijk en past gemakkelijk op jullie eigen oplossingen op de Microsoft Dynamics platformen. Waar jullie toch een handje nodig hebben bieden we een goede partnerondersteuning.

Past naadloos op wat je klant nodig heeft

De magie van reporting zit in de inrichting. Met jullie specialistische kennis van de branche waarin jullie actief zijn, ontwerpen jullie rapportages die voor jullie klanten relevant zijn. Zo past de reporting software, net als jullie eigen add-ons, naadloos op wat jullie klanten nodig hebben.

Geinteresseerd?

Partner worden

Exsion verder onderzoeken om te bepalen of een partnerschap voor jullie interessant is? We komen graag met jullie in contact.
Neem contact op met het Exsion team voor uitgebreide documentatie of een interactieve demo.

Exsion Partners

Overzicht van onze Exsion 365 partners

Dynamics Partners

Partners voor verrijking van onze Dynamics oplossingen: