logo-hb-vastgoed365-600px

Elke dwarsdoorsnede van jullie projecten

HB Vastgoed 365 is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. HB Software heeft de applicatie samen met klanten uit de branche afgestemd op alle kenmerkende behoeftes in de vastgoedwereld. Zo helpt HB Vastgoed al ruim 30 toonaangevende bedrijven in de vastgoedsector om sneller te werken en beter te kunnen sturen.

Standaard software voor vastgoedontwikkeling

HB Vastgoed is ontworpen voor elke vastgoedontwikkelaar (commerciële onderneming, belegger of corporatie) die het ontwikkelproces van begin tot eind wil digitaliseren. Van rekenmodellen die ontwikkelaars ondersteunen bij het uitrekenen van de (stichtingskosten) StiKo en de cashflow tot en met de administratie, zodat ze precies kunnen volgen of projecten binnen het budget en de prognose blijven.

De norm in deze markt - dankzij een doorontwikkeling van 20 jaar

Facturen en documenten raken nooit zoek, omdat ze gedigitaliseerd worden en aan een project, klant, of object gekoppeld kunnen worden. Aan projecten verbonden risico’s (hetzij afzonderlijk of gezamenlijk) kunnen voor het management inzichtelijk worden gemaakt met rapportages met behulp van Exsion Reporting. HB Vastgoed 365 wordt gebruikt door vooraanstaande ontwikkelaars en is door de doorontwikkeling van 20 jaar de norm in deze markt.

Features van HB Vastgoed 365

Overzicht per project

Alle projecttransacties en activiteiten overzichtelijk op 1 pagina.

Inlezen en verwerken calculaties (SKO/STIKO)

Budgetten en begrotingen op een project zetten.

Budgetbewaking

Bewaking van het te besteden budget per kostensoort en fase.

Uitgebreide documentgoedkeuring

Goedkeuren van opdrachten, inkoopfacturen en betaalruns.

Projectplanning

Per project kunnen kerndata ingevoerd worden voor het uitzetten van toekomstige activiteiten.

Splitsen projecten

Splitsen van een project in hoofd- en deelprojecten.

Nieuwsgierig?

Meer weten over de features van HB Vastgoed?

Testimonials HB Vastgoed 365

BLAUWHOED

Management-informatie zó inzichtelijk dat creativiteit in een proces mogelijk wordt

Vastgoed is iets heel bijzonders. Langetermijnplanning, regelgeving en specifieke rekenmodellen vragen om een eigen aanpak. Dat inzicht heeft voor ons uiteindelijk geresulteerd in het product HB Vastgoed. Blauwhoed -klant sinds 2002- is in 2012 live gegaan met deze op Dynamics NAV gebaseerde software. Het stelt Blauwhoed in staat mee te bewegen met hun dynamische wereld. Van een razendsnel antwoord op de meest uiteenlopende vragen van de ontwikkelteams, tot de consolidatie van 100 vennootschappen met een paar drukken op de knop. Een houvast voor wie alles los wil kunnen laten.

WOONSTAD ROTTERDAM

Antwoorden die geen tijd kosten

Woonstad Rotterdam is een ervaren organisatie. Samen met key users is HB Vastgoed erop ingericht om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Er móet meer inzitten dan je nodig hebt. Zo kun je dwarsdoorsnedes maken van ieder project, in antwoord op iedere vraag die in je werk kan ontstaan. Het oproepen van de rapporten gaat in een mum van tijd, waardoor Woonstad Rotterdam nu ook kan voldoen aan deze nieuwe tijd waarin woningcorporaties nu eenmaal meer moeten doen met minder. Alles op je af zien komen, ook als dat een stortvloed is.

Meer lezen?

Lees meer reviews & cases op HB Vastgoed365.com

HB Vastgoed 365 biedt
oplossingen voor jouw problemen 

Lees hieronder waar vastgoedbedrijven tegenaan lopen en welke oplossing HB Vastgoed 365 biedt.

 • Veel schermen openen om projectgegevens te verzamelen

  Als ik alle relevante data van een project wil zien, moet ik veel schermen openen en de data in Excel plakken, om zo een totaaloverzicht van het project te krijgen.

 • Ik moet in mijn agenda notities maken om te onthouden wat ik moet doen

  Vaak moet je in je agenda of notitieblok gegevens noteren van wat je allemaal moet doen. Zoals het verwerken van opdrachten, goedkeuren van facturen, controleren van vervallen posten en het aanmaken van kopersfacturen.

 • Het overhevelen van een project naar een andere entiteit kost veel tijd en is foutgevoelig

  Indien er voor een project een samenwerkingsverband aangemaakt wordt en ik het project moet overhevelen naar die nieuwe entiteit, moet ik handmatig alle gegevens verzamelen, mutaties tegenboeken en in de nieuwe entiteit boeken. Ook moet ik dan nieuwe opdrachten en verplichtingen aanmaken in de nieuwe entiteit. Dit kost veel tijd en is erg foutgevoelig.

 • Het splitsen van een project kost veel tijd en is foutgevoelig

  Als ik een project wil splitsen in hoofd- en deelprojecten, kost het me veel tijd om alle reeds gemaakte boekingen te verzamelen en te verdelen over de projecten. Opdrachten moeten dan ook aangepast worden, of zelfs opnieuw worden aangemaakt.

 • Zoeken in een projectoverzicht

  Vaak zoek ik in het projectoverzicht naar mijn eigen projecten.

 • Aanpassen van rapportages kost veel geld

  Het komt vaak voor, dat standaardrapportages niet of niet helemaal voldoen aan je wensen. Je moet dan je softwarepartner inschakelen om deze rapporten te laten aanpassen, wat een kostbare aangelegenheid is.

 • Toerekening van rente. Bij de start van een project moet ik veel voorfinancieren en wil ik rente toerekenen

  Als ik rente wil toerekenen aan een project, moet ik eerst kijken wat er geboekt is en vervolgens de rente berekenen en boeken op het project. Dat is vrij tijdrovend werk.

 • Waar is mijn project? Projecten zoeken in verschillende entiteiten

  We hebben veel projecten die in verschillende entiteiten zitten. Als ik een project wil raadplegen, moet ik vaak verschillende entiteiten doorzoeken om te kijken of het project daar deel van uitmaakt.

Oplossingen van HB Vastgoed 365

Herken je deze problemen? Bekijk de oplossingen die HB Vastgoed biedt:

Meer weten over HB Vastgoed 365?

Wil je meer informatie, of weten wat HB Vastgoed voor jullie zou kunnen betekenen?

HB Vastgoed 365 Demo

Onze HB Vastgoedspecialisten komen graag
langs om een uitgebreide
demo te geven.

Werkt HB Vastgoed 365 voor ons?

Wil je eens van één van onze specialisten horen of HB Vastgoed past op jullie specifieke situatie of behoeften? We denken graag met je mee.