HB Software organiseert klantenmiddag voor klantenbouwtoelevering op 24 april 2024

Speciaal voor gebruikers van onze Zand- en Grind branche oplossing, HB Bouwtoelevering, organiseert HB Software op 24 april (2024) een klantenmiddag.

Tijdens de laatste klantenmiddag hebben we functionele vereisten geïdentificeerd en de overgang naar de Cloud bekend gemaakt. Microsoft ziet de Cloud als de richting voor Dynamics NAV, dat nu Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) is geworden. De aankondiging is meer dan bewaarheid geworden, met Business Central in de Cloud als de snelst groeiende ERP wereldwijd.

Onze Zand- en Grind oplossing draait nu ook in de Cloud, met toegevoegde functionaliteit die destijds is besproken. Bouwstoffen Unie heeft al de stap gezet naar de Cloud, waardoor BC en HB Bouwtoelevering nu standaard Cloud producten zijn die aanvoelen als een maatpak en meegaan met de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft. Dit is een krachtige oplossing voor middelgrote bedrijven die zich richten op de toekomst en willen groeien in het tijdperk van Artificial Intelligence.

Naast deze onderwerpen zullen ook Microsoft Power Apps en PowerBI worden besproken door onze collega’s van EQ – Group, die gespecialiseerd zijn in deze gebieden. Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de laatste updates in de markt.

Om uw plaats te reserveren, vragen we u vriendelijk ons per e-mail te laten weten of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen, via office@hbsoftware.nl.